Dimensys is altijd op zoek naar geschikte kandidaten om haar team te versterken. Bekijk hieronder de vacatures die op dit moment open staan in Nederland (NL) en België (BE). Voor meer informatie naar aanleiding van een van deze vacatures, een open sollicatie of voor een verdere kennismaking met het bedrijf, kunt u contact opnemen met een van de Dimensys recruiters.

Maak kennis met ons team


Onze actuele vacatures


SAP Finance Consultant [NL]

Als SAP Finance Consultant geef je onze klanten advies over het inrichten van hun administratieve processen en hoe SAP daarbij kan ondersteunen. Je werkt in teamverband aan financiële vraagstukken, beschrijft de oplossingsrichtingen en bent verantwoordelijk voor de implementatie in SAP. Hierbij neem je de gebruikers mee door het verzorgen van trainingen en begeleid je de klant bij de verdere ingebruikname van de nieuwe functionaliteit.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijvingSAPUI5 Developer [NL]

In de snel veranderende markt van user experience zoeken wij jonge enthousiaste consultants die de nieuwste technologieën beheersen of zich daar in willen verdiepen. En daarbij in staat zijn een breed scala aan technieken bij verschillende klanten te kunnen implementeren en dit weten te integreren in de bestaande processen van de klant.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijvingMedior PPM Consultant [BE]

Als medior consultant PPM bij Dimensys draag je bij aan de ontwikkeling, uitrol en de optimalisatie van de project en portfolio management processen van en bij onze klanten. Je hebt een rol in het adviseren en het creëren van oplossingen voor de project en/of portfolio dynamiek van en bij de klant

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving


 

Senior PPM Consultant

Als (SAP-) PPM consultant bij Dimensys draag je bij aan de ontwikkeling, uitrol en de optimalisatie van de project en portfolio management processen van en bij onze klanten. Je hebt een leidende rol in het adviseren en het creëren van oplossingen voor de project en/of portfolio dynamiek van en bij de klant.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving [NL]

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving [BE]Medior SAP EAM Consultant [BE]

Als medior consultant SAP EAM ben je gesprekspartner op niveau en vraagbaak voor onze klanten. Je vertaalt hun specifieke business behoeften naar een passende oplossing, gebruik makend van de module EAM en bijbehorende integratie naar de logistieke en financiële modules van SAP.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving


 

Senior SAP EAM Consultant

Als senior consultant SAP EAM ben je gesprekspartner op niveau en vraagbaak voor onze klanten. Je vertaalt hun specifieke business behoeften naar een passende oplossing, gebruik makend van de module EAM en bijbehorende integratie naar de logistieke en financiële modules van SAP.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving [NL]

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving [BE]SAP Manufacturing Consultant [NL]

Je bent een SAP for Manufacturing consultant die zijn of haar sporen heeft verdiend in complexe productieomgevingen. Je adviseert over en realiseert integrale oplossingen die onze klanten helpen hun manufacturing processen sneller, kosten effectiever en kwalitatief beter te laten verlopen.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving


 
Traineeship tot SAP Enterprise App Developer [NL]

Dimensys start met een Traineeship speciaal voor afgestudeerden van de studie  (Technische-) Informatica / Informatiekunde die een verbreding en verdieping willen van de opleiding. Tijdens een éénjarig programma word je zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak opgeleid tot een user experience developer.

Bekijk hier de volledige vacaturebeschrijving